Servicii

"Vine un moment când trebuie să încetezi să mai aștepți să fii individul care vrei să fii și chiar să începi să fii acel individ." Acesta este legământul pe care l-am făcut cu mine: să fac ACUM tot ceea ce pot începând din locul în care mă aflu, cu resursele pe care le am și să ajung să dau viață potențialului din mine. "Să nu îți atingi potențialul esta ca și cum ai muri cu muzica aceea ascunsă undeva în interiorul tău."

Evenimentul de Certificare John Maxwell, Sibiu, 2015

MASTERMIND

CONTACTEAZĂ-MĂ

Există un nivel special de energie, dedicare şi entuziasm pe care participanţii îl aduc într-un grup MasterMind. Grupurile facilitate de mine oferă o combinaţie de educaţie, brainstorming, masterminding, responsabilizare şi suport, într-un mediu de grup menit să dezvolte abilităţile personale şi profesionale ale participanţilor. Aducând idei noi şi o perspectivă diferită, grupurile MasterMind te pot ajuta să faci câțiva pași înspre acel TU ce vrei să devii.

LEADERSHIP GAME

CONTACTEAZĂ-MĂ

Jocul este una dintre cele bune modalități de conectare între oamenii de orice vârstă, pe lângă faptul că îmbunătățește activitatea creierului, apropie oamenii și întărește relațiile, sporește creativitatea și încrederea în sine.

COACHING INDIVIDUAL

CONTACTEAZĂ-MĂ

"NU EXISTĂ OAMENI LIPSIȚI DE RESURSE, DOAR STĂRI ÎN CARE NU EXISTĂ RESURSE.
Starea de conștientizare a unei persoane în orice moment dat este cea care îi decide comportamentul și astfel și rezultatele acesteia. Dacă o persoană nu obține rezultatele pe care le dorește într-un anumit moment de timp, nu este din cauză că nu are resursele sau nu are talentul necesar. Motivul este că nu se află într-o stare de conștientizare care să îi permită să acceseze aceste resurse." (Christian Simpson)
Coaching este acel ceva ce îți poți crește nivelul de conștientizare.

O ALTFEL DE EDUCAȚIE

CONTACTEAZĂ-MĂ

Și pentru că pasiunea mea pentru matematică și informatică continuă dincolo de cadrul educației formale, vreau să dau mai departe din experiența mea câștigată timp de 22 de ani, la care se adaugă și abilitățile de mediator Feuerstein.

Principiile care stau la baza metodei mele sunt:
- învățarea cu bucurie pentru că doar astfel creierul funcționează optim
- a învăța să accepți că greșelile sunt modalități de a învăța lucruri noi
- puterea întrebărilor este singura ce poate ajuta elevul să învețe, de timpuriu, cum să gândească și nu ce să gândească
- extragerea de principii ce pot fi aplicate în viață
- interdisciplinaritatea
- a învăța să dai mai departe din cunoștiințele asimilate
- conștientizarea a ceea ce știi la un moment dat și a ceea ce ai nevoie să mai înveți